HET ZIT ER OP!

12-08-2024 | 12:32

Dit keer een blog van Tavi’s vader. Tavi heeft het geflikt! Hij had de hele zomervakantie de tijd maar heeft het afgerond in 21 dagen. En niet alleen dat, hij heeft de afstanden ruim overschreden. Hij heeft geen 3,8km gezwommen maar 5, geen 180km gefietst maar 200, geen 42,2km hardgelopen maar 50. Het zit er op, hij heeft het weer geflikt.

Vorig jaar had hij als doel 100 km hardlopen in 21 dagen, het werden er 111. En alsof een Ironman niet goed genoeg is heeft hij ook dit doel voorbij gestreefd. We zijn geweldig trots als ouders. Zo’n prestatie verdient natuurlijk veel donaties. We zijn blij om te zien dat hij al bijna op de helft zit van zijn streefbedrag. We hopen dat er nog vele donaties zullen volgen.

Afgelopen week verscheen Tavi op de website van Triahtlonworld. En alsof dat nog niet genoeg is, hij komt dze week in de Triathloninside podcast. https://www.triathloninside.com/podcast

We gaan volgende week met vakantie naar Noorwegen. Daar lekker wandelen in de bergen en misschien stiekem nog wel een stukje hardlopen, de schoenen staan in ieder geval klaar bij de koffer.